JULEN 2024

​Byd julen velkommen med en af vores anretninger i 3 serveringer.

Vi starter disse anretninger den 27. november.

Ved ankomst efter kl. 17 skal anretningerne forudbestilles.

​​

JULETALLERKEN 245

Julesild med løg og kapersbær

Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade

Andebryst med hjemmelavet rødkål

Brie med druer

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Brød og smør

min. 2 personer

——o——oOo——o——

JULEANRETNING 345

Karrysild og julesild med løg og kapersbær

Røget laks med pisket citroncreme, radise og urter

Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade

Steakhouse tatar med wasabi, rødløg og chips

Andebryst med hjemmelavet rødkål

Kalvemedaljon med hjemmelavet agurkesalat

Brie og vesterhavsost med druer og chutney

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Brød og smør

Min. 2 personer

Reserver bord


Ønsker du at bestille bord, så udfyld formularen

og vi vil sende en bekræftelse på din reservation

inden for 24 timer.

Ved bordbestilling efter kl. 17 samme dag, bedes du kontakter os direkte på 33 33 87 87.

Husk at vi har lukket mandag og tirsdag.

 
 
 
 
 
 
Div. informationer





Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores menukort for lækre retter

rutevejledning
rutevejledning

​Find vej til restauranten

Vi ligger ikke langt fra vandet på Greve Strandvej 13.

logo

Åbningstider

Restauranten

Onsdag - søndag kl. 12-22


Køkkenet

Frokost fra kl. 12-16

Aften fra kl. 17-21

Vi holder lukket

23/12 - 14/1

Selskaber og arrangementer, efter aftale.

Onsdag, torsdag og søndag kan restauranten lukke kl. 21 afhængig af spisegæster​

Kontakt os

​Greve Steakhouse

Greve Strandvej 13, 2670 Greve

- Klik for rutevejledning

Telefon: 33 33 87 87

E-mail: kontakt@grevesteakhouse.dk