Aftens menukort

Månedens menu

Forret

jordskokkesuppe

GRØN OLIE - CHIPS

BRØD OG PISKET SMØR

Hovedret

GRILLET ENTRECÔTE

200G BLACK ANGUS - GARNITURE - VALGFRI SAUCE & KARTOFFEL

Dessert

VANILJEIS

KARAMELSAUCE - HASSELNØDDER

KRYSTALLISERET NOUGAT

3 retter 435,-
​2 retter 345,-
​Forret 115,-
​hovdret 265,-
​Dessert 98,-

Vinmenu

Velkomst

SPUMANTE

SOVRANO BRUT - ITALIEN

Hvidvin

Riesling

DOMAINE PAUL BLANCK - FRANKRIG

Rødvin

Cabernet Sauvignon

LIMESTONE COAST - AUSTRALIEN

3 glas 245,-
​inkl. isvand

Velkomstdrink

White russian

 vodka - kahlua - mælk

95,-

Espresso martini

vodka - .Kahlua

95,-

Aperol spritz

aperol - spumante - danskvand

85,-

Moscow mule

vodka - lime - ginger beer

85,-

Gin hass

dry gin - mango - lemon - lime

85,-

Gin & tonic

dry gin - schweppes tonic

85,-

Kir royal

spumante - cassis

85,-

Snacks

Vælg melem

 Saltede mandler - rischips med sour cream

Pr. Skål 40,-

Forretter

STEAKHOUSE SALAT

lun gedeost - bær - valnødder​

115,-

serveret som hovedret 195,-

Koldrøget laks

syltet fennikel - æble

115,-

serveret som hovedret 195,-

steakhouse tatar

wasabimayo - syltede rødløg chips - karse

115,-

serveret som hovedret 195,-

stuvede kantareller

smørristet landbrød

115,-

serveret som hovedret 195,-

månedens forret

se forside

115,-

serveret som hovedret 195,-

hjemmebagt brød 

og pisket smør serveres til alle forretter

brødkurv

hjemmebagt brød og pisket smør

25,-

Information om allergene ingredienser kan oplyses af personalet​

HOVEDRETTER​

WIENERSCHNITZEL

AF PANERET OG PANDESTEGT KALVEFILET

SERVERET MED SMØRSTEGTE KARTOFLER

ÆRTER OG SKYSAUCE

245,-

BESTIL MED ELLER UDEN “DRENG”

STEAKHOUSE BURGER

200G HAKKEBØF - BRIOCHE - CHEDDAR

BACON - BEARNAISE - TOMAT - AGURK

SYLTEDE RØDLØG - FRITTER - SALATMAYO

225,-

+ EKSTRA HAKKEBØF 50

PLANKESTEAK

200G BLACK ANGUS - POMMES DUCHESSE

GARNITURE - KRYDDERSMØR

275,-

TILKØB VALGFRI SAUCE 25

GRILLET LAKS

200G - PURÉ - GARNITURE

SAUCE HOLLANDAISE - VALGFRI KARTOFFEL

245,-

SIDE ORDERS

GRØN SALAT

VINAIGRETTE - RØDLØG

50,-

TOMATSALAT

OLIVEN - MOZZARELLA

50,-

FRITEREDE LØGRINGE

CHILIMAYO

40,-

HVIDLØGSBRØD

VESTERHAVSOST - URTER

40,-

ALLE BØFFER GRILLES OVER LAVASTEN

OG SERVERES MED PURÉ & GARNITURE

HERTIL VALGFRI KARTOFFEL OG SAUCE

BESTIL RARE, MEDIUM ELLER WELL DONE​

BLACK ANGUS OKSERIBEYE

300G

375,-

OKSEMØRBRAD

200G

325,-

+ 100G 90,-

NEW YORK STRIP STEAK

250G BLACK ANGUS

295,-

STEAK AF KALVEFILET

200G

265,-

rødbedebøf

revet rødbede - kartoffel - chiafrø

225,-

EKSTRA SAUCE ELLER KARTOFFEL

25,-

VÆLG KARTOFFEL

STEAK FRIES

REVET VESTERHAVSOST - URTER

små KARTOFLER

BRUNET SMØR - KARSE

BAGT KARTOFFEL

KRYDDERSMØR

VÆLG SAUCE

SAUCE BEARNAISE

SAUCE HOLLANDAISE

SVAMPESAUCE

PEBERSAUCE

SKYSAUCE

DESSERT

KØKKENET LUKKER KL. 21

DESSERTER HEREFTER SKAL FORUDBESTILLES

KOLD JORDBÆRSUPPE

BRÆNDT HVID CHOKOLADE - VANILJEIS

98,-

bagt cheesecake

HINDBÆRGEL - BRÆNDT HVID CHOKOLADE

98,-

CHOKOLADEFUDGE

BRÆNDT HVID CHOKOLADE

KONDESERET MÆLK

98,-

CAPPUCCINO IS

HJEMMELAVET ESPRESSOIS MED FLØDESKUM

OG KRYSTALLISERET CHOKOLADE

98,-

OSTEBRÆT

VESTERHAVSOST - GAMMEL KNAS - DANABLU

CHUTNEY - RUGCHIPS

145,-

MÅNEDENS DESSERT

SE FORSIDE

98,-

SARAH BERNHARD KAGER

3 SMÅ KAGER - PERFEKT TIL KAFFEN

60,-

VARME DRIKKE

VI BRUGER SØDMÆLK TIL KAFFEN

STEMPELKAFFE/TE

AD LIBITUM

35,-

AMERICANO

35,-

ISKAFFE MED KARAMEL

50,-

CAFE LATTE

50,-

CAPPUCCINO

50,-

VARM LUMUMBA

MED FLØDESKUM

85,-

VARM CHOKOLADE

MED FLØDESKUM

50,-

IRISH & FRENCH COFFEE

3 CL. 70,- - 6 CL. 90,-

PORTVIN

RUBY RESERVE, QUINTA LA ROSA, PORTUGAL

GLAS 69,- 

FLASKE 445,-

AVEC

3 CL.

HUSETS COGNAC

65,-

RON ZACAPA XO

135,-

GRAND MARNIERE

55,-

BAILEYS

45,-

børnekort

OP TIL 12 ÅR

juniorburger

MED FRITTER

125,-

Rødspættefilet

MED FRITTER

95,-

kyllingenuggets

MED FRITTER

95,-

vælg mellem

KETCHUP - REMOULADE - SALATMAYO

98,-

BØRNEIS

HJEMMELAVET IS MED FLØDESKUM OG CHOKOLADESAUCE

55,-

DU ER VELKOMMEN TIL AT SPØRGE EFTER FARVER OG PAPIR

SELSKABER

- MED ATMOSFÆRE

DEN KORTE

5 TIMER

SOVRANO BRUT SPUMANTE

MED SALTEDE MANDLER

3 RETTERS SÆSONMENU

INKL. HVID- OG RØDVIN SAMT FADØL OG SODAVAND

KAFFE/TE

795,-

DEN LANGE

7 TIMER

SOVRANO BRUT SPUMANTE

MED SALTEDE MANDLER

3 RETTERS SÆSONMENU

INKL. HVID- OG RØDVIN SAMT FADØL OG SODAVAND

KAFFE/TE

COGNAC ELLER LIKØR

FRI BAR

VIN, FADØL OG SODAVAND

DIVERSE DRINKS KAN SERVERES EFTER REGNING

995,-

INKL. OPDÆKNING MED HVIDE DUGE OG BORDDEKORATION

MENUER AFTALES INDIVIDUELT EFTER ØNSKE OG SÆSON

MIN. 15 PERSONER

Reserver bord


Ønsker du at bestille bord, så udfyld formularen

og vi vil sende en bekræftelse på din reservation

inden for 24 timer.

Ved bordbestilling efter kl. 17 samme dag, bedes du kontakter os direkte på 33 33 87 87.

Husk at vi har lukket mandag og tirsdag.

Div. informationer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores menukort for lækre retter

rutevejledning
rutevejledning

​Find vej til restauranten

Vi ligger ikke langt fra vandet på Greve Strandvej 13.

logo

Åbningstider

Restauranten

Onsdag - søndag kl. 12-22


Køkkenet

Frokost fra kl. 12-16

Aften fra kl. 17-21

Vi holder lukket

23/12 - 14/1

Selskaber og arrangementer, efter aftale.

Onsdag, torsdag og søndag kan restauranten lukke kl. 21 afhængig af spisegæster​

Kontakt os

​Greve Steakhouse

Greve Strandvej 13, 2670 Greve

- Klik for rutevejledning

Telefon: 33 33 87 87

E-mail: kontakt@grevesteakhouse.dk