Forretter
Små ændringer kan forekomme inden genåbning.
STEAKHOUSE SALAT 75
Kylling - avokado - parmesan - croutons - grøn dressing
Dobbelt forret 125
RØGET LAKS 95
Urter - pisket creme fraiche - fennikel crudité - tyttebær
Dobbelt forret 155
STEAKHOUSE TATAR 95
Wasabimayo - syltede rødløg - friteret kartoffelchips
Dobbelt forret 155
REJESALAT 75
Asparges - urter - sprøde rugbrødschips
Dobbelt forret 125
OVNBAGT GEDEOST 75 (V)
Figne - honning - valnødder
Dobbelt forret 125
TAPAS 165
Laks med basilikumsmayo - charcutterie med pesto
snackpølser - ost med chutney - røgede mandler
oliven - brød og smør
Hovedretter
Inkl. valgfri kartoffel og sauce
MEDALJONS AF KALVEMØRBRAD 255
200g serveret med dagens garniture
OKSERIBEYE 275
300g canadisk Angus serveret med dagens garniture
URTEMARINERET OKSEFILET 225
200g serveret med dagens garniture
SPARERIBS 185
Med BBQ og coleslaw
WIENERSCHNITZEL 215
Af kalv serveret med smørstegte kartofler, ærter, "dreng" og skysauce
RØDBEDEBØF 165 (V)
Serveret med dagens garniture
VALGFRI KARTOFFEL
Steak fries med vesterhavsost og urter
Små kartofler med brunet smør og karse
Bagekartoffel med purløgscreme - rødløg og bacon
VALGFRI SAUCE
Sauce bearnaise
Svampesauce
Pebersauce
SIDE ORDERS
Bønnesalat med vinaigrette 35
Tomatsalat med oliven og mozzarella 35
Friterede løgringe med chilimayo 35
Chilimayo 15
Desserter
FRANSK CITRONTÆRTE 75
Brændt marengs - sorbet
BAGT CHEESECAKE 75
Kondenseret mælk - broken gel af hindbær
CRÈME BRÛLÉE 75
Med et strejf af tonkabønne
HVID CHOKOLADEBOMBE 75
Brombærcreme - frysetørret hindbær - pufsukker
3 OSTE 125
Chutney - druer - rugkiks
Børn
-op til 12 år
NUGGETS 75
Fritter - remoulade
SPARERIBS 75
BBQ - fritter
PASTA 75
Kødsovs
HJEMMELAVET IS 45
Flødeskum - chokoladesauce
VEGANSKE RETTER KAN TILBYDES MOD FORUDBESTILLING