Aftens menukort

MÅNEDENS menu

Forret

GRÆSKARSUPPE

CREME FRAICHE - CHILI - KERNER - ÆBLE

Hovedret

GRILLET ENTRECÔTE

200G STEAK AF OKSEFILET - PURÉ - GARNITURE

VALGFRI KARTOFFEL & SAUCE

Dessert

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

BRÆNDT HVID CHOKOLADE - MARZARINCRUMBLE

3 retter 430,-
​2 retter 360,-
​Forret 120,-
​hovEdret 280,-
​Dessert 100,-

Vinmenu

HVIDVIN

RIESLING

DOMAINE PAUL BLANCK, ALSACE - FRANKRIG

RØDVIN

VILLA MANZAY

SYRAH/CABERNET SAUVIGNON - FRANKRIG

DESSERTVIN

SPUMANTE DOLCE

CAMPOFERRO - ITALIEN

3 glas 250,-
​inkl. isvand

Velkomstdrink

White russian

 VODKA - KAHLUA - MÆLK

100,-

Espresso martini

VODKA - KAHLUA

100,-

Aperol spritz

APEROL - SPUMANTE - DANSKVAND

100,-

Moscow mule

VODKA - LIME - GINGER BEER

100,-

Gin hass

DRY GIN - MANGO - LEMON - LIME

100,-

Gin & tonic

DRY GIN - SCHWEPPES TONIC

100,-

limoncello spritz

LIKØR - SPUMANTE - DANSKVAND

100,-

Snacks

Vælg melem

 Saltede mandler eller oliven

Pr. Skål 40,-

Forretter

STEAKHOUSE SALAT

lun gedeost - bær - valnødder​

120,-

serveret som hovedret 200,-

Koldrøget laks

syltede blomkål - karsecreme - urter

120,-

serveret som hovedret 200,-

steakhouse tatar

wasabimayo - syltede rødløg chips - karse

120,-

serveret som hovedret 200,-

svampetoast

stuvede svampe - urter - landbrød

120,-

serveret som hovedret 200,-

månedens forret

se forside

120,-

serveret som hovedret 200,-

hjemmebagt brød 

og pisket smør serveres til alle forretter

brødkurv

hjemmebagt brød og pisket smør

40,-

Information om allergene ingredienser kan oplyses af personalet​

HOVEDRETTER​

WIENERSCHNITZEL

AF PANERET OG PANDESTEGT KALVEFILET

SERVERET MED SMØRSTEGTE KARTOFLER

ÆRTER OG SKYSAUCE

250,-

BESTIL MED ELLER UDEN “DRENG”

STEAKHOUSE BURGER

200G HAKKEBØF - BRIOCHE - CHEDDAR

BACON - BEARNAISE - TOMAT - AGURK

SYLTEDE RØDLØG - FRITTER - SALATMAYO

230,-

+ EKSTRA HAKKEBØF 60

OVNBAGT laks

200G - PURÉ - GARNITURE

SAUCE HOLLANDAISE - VALGFRI KARTOFFEL

270,-

SIDE ORDERS

GRØN SALAT

VINAIGRETTE - RØDLØG

50,-

TOMATSALAT

OLIVEN - MOZZARELLA

50,-

FRITEREDE LØGRINGE

CHILIMAYO

50,-

HVIDLØGSBRØD

VESTERHAVSOST - URTER

40,-

ALLE BØFFER GRILLES OVER LAVASTEN

OG SERVERES MED PURÉ & GARNITURE

HERTIL VALGFRI KARTOFFEL OG SAUCE

BESTIL RARE, MEDIUM ELLER WELL DONE​

BLACK ANGUS OKSERIBEYE

300G

450,-

OKSEMØRBRAD

200G

340,-

+ 100G 100,-

NEW YORK STRIP STEAK

250G BLACK ANGUS

300,-

STEAK AF KALVEFILET

200G

280,-

rødbedebøf

REVET RØDBEDE - KARTOFFEL - CHIAFRØ

250,-

​steak af oksefilet

200G BLACK ANGUS

280,-

VÆLG KARTOFFEL

STEAK FRIES

REVET VESTERHAVSOST - URTER

knust kartoffel

HVIDLØG - VESTERHAVSOST

BAGT KARTOFFEL

KRYDDERSMØR

VÆLG SAUCE

SAUCE BEARNAISE

SAUCE HOLLANDAISE

SVAMPESAUCE

PEBERSAUCE

SKYSAUCE

DESSERT

KØKKENET LUKKER KL. 21

DESSERTER HEREFTER SKAL FORUDBESTILLES

KOLD JORDBÆRSUPPE

BRÆNDT HVID CHOKOLADE - VANILJEIS

100,-

baked alaska

HINDBÆRIS - BRÆNDT MARENGS

100,-

CRÈME BRÛLÉE

BRÆNDT HVID CHOKOLADE

KARAMELBRUD

100,-

CAPPUCCINO IS

HJEMMELAVET ESPRESSOIS MED FLØDESKUM

OG KRYSTALLISERET CHOKOLADE

100,-

OSTEBRÆT

VESTERHAVSOST - BRIE - DANABLU

CHUTNEY - RUGCHIPS

155,-

MÅNEDENS DESSERT

SE FORSIDE

100,-

SARAH BERNHARD KAGER

3 SMÅ KAGER - PERFEKT TIL KAFFEN

60,-

VARME DRIKKE

VI BRUGER SØDMÆLK TIL KAFFEN

STEMPELKAFFE/TE

AD LIBITUM

40,-

AMERICANO

35,-

ISKAFFE MED KARAMEL

55,-

CAFE LATTE

55,-

CAPPUCCINO

55,-

VARM LUMUMBA

MED FLØDESKUM

85,-

VARM CHOKOLADE

MED FLØDESKUM

50,-

IRISH & FRENCH COFFEE

3 CL. 70,- - 6 CL. 90,-

PORTVIN

RUBY RESERVE, QUINTA LA ROSA, PORTUGAL

GLAS 70,- 

FLASKE 450,-

AVEC

3 CL.

HUSETS COGNAC

70,-

COINTREAU

60,-

BAILEYS

50,-

børnekort

OP TIL 12 ÅR

juniorburger

MED FRITTER

145,-

Rødspættefilet

MED FRITTER

125,-

kyllingenuggets

MED FRITTER

125,-

vælg mellem

KETCHUP - REMOULADE - SALATMAYO

BØRNEIS

HJEMMELAVET IS MED FLØDESKUM OG CHOKOLADESAUCE

55,-

DU ER VELKOMMEN TIL AT SPØRGE EFTER FARVER OG PAPIR

SELSKABER

- MED ATMOSFÆRE

DEN KORTE

5 TIMER

SOVRANO BRUT SPUMANTE

MED SALTEDE MANDLER

3 RETTERS SÆSONMENU

INKL. HVID- OG RØDVIN SAMT FADØL OG SODAVAND

KAFFE/TE

850,-

DEN LANGE

7 TIMER

SOVRANO BRUT SPUMANTE

MED SALTEDE MANDLER

3 RETTERS SÆSONMENU

INKL. HVID- OG RØDVIN SAMT FADØL OG SODAVAND

KAFFE/TE

COGNAC ELLER LIKØR

FRI BAR

VIN, FADØL OG SODAVAND

DIVERSE DRINKS KAN SERVERES EFTER REGNING

1050,-

INKL. OPDÆKNING MED HVIDE DUGE OG BORDDEKORATION

MENUER AFTALES INDIVIDUELT EFTER ØNSKE OG SÆSON

MIN. 15 PERSONER

Reserver bord


Ønsker du at bestille bord, så udfyld formularen

og vi vil sende en bekræftelse på din reservation

inden for 24 timer.

Ved bordbestilling efter kl. 17 samme dag, bedes du kontakter os direkte på 33 33 87 87.

Husk at vi har lukket mandag og tirsdag.


Div. informationer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores menukort for lækre retter

rutevejledning
rutevejledning

​Find vej til restauranten

Vi ligger ikke langt fra vandet på Greve Strandvej 13.

logo

Åbningstider

Restauranten

Onsdag - søndag kl. 12-22


Køkkenet

Frokost fra kl. 12-16

Aften fra kl. 17-21

Selskaber og arrangementer, efter aftale.

Onsdag, torsdag og søndag kan restauranten lukke kl. 21 afhængig af spisegæster​

Kontakt os

​Greve Steakhouse

Greve Strandvej 13, 2670 Greve

- Klik for rutevejledning

Telefon: 33 33 87 87

E-mail: kontakt@grevesteakhouse.dk