Smørrebrød til hverdag og fest

Har du lyst til et lækkert stykke hjemmelavet, højtbelagt smørrebrød til frokost, så kig endelig forbi vores restaurant. Hos Greve Steakhouse har vi et stort udvalg af luksus-smørrebrød for enhver smag, og vi tilbyder bl.a. smørrebrød ud af huset til kunder i Greve, Ishøj, Køge og omegn i forbindelse med vores catering.

Vores mad er fremstillet af de bedste og mest friske råvarer, og du får altid et stykke smørrebrød, der er frisktilberedt, når du køber det hos os.

Vælg mellem mange forskellige varianter

Vi lægger stor vægt på at have lidt at vælge imellem for enhver smag, når det kommer til vores menu - og her er vores smørrebrød ingen undtagelse. Du har derfor mulighed for at vælge mellem mange forskellige varianter.​

Vi tilbyder f.eks. tre forskellige slags smørrebrød med sild, ligesom du også kan vælge mellem rødspættefilet, laks eller rejer og æg.

Er du ikke til fisk, har vi også mange andre slags smørrebrød, som du kan vælge imellem. Det kan f.eks. være en kartoffelmad, hønsesalat eller roastbeef. Endelig har vi også vores delikate steakhouse-tatar til dig, der er vild med tatar og wasabimayo.

Bestil smørrebrød til frokost eller et festligt arrangement

Uanset om du ønsker at nyde et lækkert stykke dansk smørrebrød til frokost, eller om du skal servere det til et festligt arrangement, så har vi helt sikkert noget, der falder i din smag - tilmed til en god og billig pris.

Ønsker du at bestille bord til selskaber, kan du enten kigge forbi vores restaurant, eller du kan kontakte os på telefon 33 33 87 87 eller e-mail kontakt@grevesteakhouse.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om vores råvarer, priser eller andet.​

Reserver bord


Ønsker du at bestille bord på, så udfyld formularen

og vi vil sende en bekræftelse på din reservation

inden for 24 timer.

Hvis du ønsker bord idag, bedes du ringe 33 33 87 87.

Husk at vi har lukket mandag og tirsdag.

 
 
 
 
 
 
Div. informationer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores menukort for lækre retter

rutevejledning
rutevejledning

​Find vej til restauranten

Vi ligger ikke langt fra vandet på Greve Strandvej 13.

Åbningstider

Restauranten:

Onsdag - søndag kl. 12-22


Køkkenet:

Frokost fra kl. 12-16

Aften fra kl. 17-21

Selskaber og arrangementer, efter aftale.

Onsdag, torsdag og søndag kan restauranten lukke kl. 21 afhængig af spisegæster​

Kontakt os

​Greve Steakhouse

Greve Strandvej 13, 2670 Greve

- Klik for rutevejledning

Telefon: 33 33 87 87

E-mail: kontakt@grevesteakhouse.dk