Sammen er vi stærkere
Med +50 års sammenlagt erfaring i branchen garanterer vi en god frokost, middag eller festarrangement. Vi har stort set arbejdet side om side alle årene på forskellige restauranter med stor energi og entusiasme - både på samme side men også hver sin side af køkkendøren. Et "sølvbryllup" nærmer sig, da vi mødte hinanden første gang på en nærliggende restaurant i 1998.
Anne-Mette Schadegg
Den benhårde køkkenchef der styrer alle menuer og indkøb samtidig med, at hun tryller smørrebrød, cremer, mayonnaiser, puréer, saucer, buffeter, a la carte og alt derimellem. Hygiejne og kvalitet er topprioritet og millimeter-perfektionisten sender ikke noget ud af køkkenet uden at det er kontrolleret. Cafe Latte med sødetabeletter drikkes i store mængder, så tempo og energiniveau er højt hele dagen.
Henrik Schou Scgadegg
Tager sig primært af gæsterne men er jævnligt bag grillen i køkkenet og parerer ordrer fra konen. Med solid erfaring indenfor mad og vin gives glædeligt råd og vejledning til arrangementer. Ordner det praktiske og administrative. Klarer også beskæring af buske, fejning af terrasse og lidt opvask.
Arbejdsdagene er lange og fødderne er ømme om aftenen men vi er glade og stolte af at byde velkommen på
Greve Steakhouse