Byd julen velkommen med en af vores anretninger i 3 serveringer.
Vi starter disse anretninger den 27. november
JULETALLERKEN 245
Julesild med løg og kapersbær
Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade
Andebryst med hjemmelavet rødkål
Brie med druer
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør
min. 2 personer
——o——oOo——o——
JULEANRETNING 345
Karrysild og julesild med løg og kapersbær
Røget laks med pisket citroncreme, radise og urter
Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade
Steakhouse tatar med wasabi, rødløg og chips
Andebryst med hjemmelavet rødkål
Kalvemørbrad med hjemmelavet agurkesalat
Brie og vesterhavsost med druer og chutney
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør
Min. 2 personer