Torsdag d. 16. oktober kl. 18.00
Vin- & gourmetaften med spændende vinhandlerhistorier.
Vinene bliver præsenteret af Vinslottet i Greve
og giver anledning til en hyggelig vinsnak.
Forret
JOMFRUHUMMERSUPPE
Vesterhavsfisk - porre - græskar
Vin: Chardonnay, Honey Drop, Journeys End, Sydafrika
Mellemret
BRÆNDT BLOMKÅL
Brunet smør - salvie
Vin: Sauvignon Blanc Stella, Marlborough, New Zealand
Hovedret
GREATER OMAHA OKSECUVETTE
Selleri mille feuille - puré - rødvinsglace
Vin no. 1: Chateau Parenchere "Raphaël", Bordeaux
Vin no. 2: Cabernet Sauvignon, Indigo Eyes, Californien
Dessert
GATEAU MARCEL
Havtorn - nøddeknas - citrus
Vin: Tawny Port, Quinta de la Rosa
Kaffe- og tebuffet
Pris for hele herligheden og vine skænket med rund hånd
875,-
Tilmelding til Greve Steakhouse på 33338787 eller kontakt@grevesteakhouse.dk
Forudbetaling for det tilmeldte antal.